オンライン星陵祭

高校生アメリカ短期語学研修レポート⑪(星陵高等学校)

最終更新:2016年11月04日

6 5 4

3 2 1

We have been at Mckinleyville High School for only 10 days, but we have made friends and family for a lifetime.

Today was a sad day because we had to say goodbye to our new friends and our host families.

But today was a beautiful day because we now have family in America and our new friends have family in Japan.

We will never forget our time at Mckinleyville High School.

Thank you to all the host families, buddies and teachers. And a special thank you to Roger Macdonald, our wonderful school principal and host father.

We hope to see you all again soon.