Students from Canada are coming to Seiryo!

最終更新:2018年02月08日

Students from Nechako Lake Educational District in BC, Canada will visit our campus from February 9th to 14th.
They will stay in Seiryo students’ houses and experience Japanese culture.

At school, Nechako Lake students and Seiryo students will have a chance to learn together in classes and do many different activities.
During this time, you can make new Canadian friends and learn about a different culture. This experience will help you learn how to face new things.

This is Nechako Lake’s second visit to Seiryo.

Let’s try and make a stronger relationship toward the future.