「オーストラリア研修」③ 研修3日目

最終更新:2018年03月13日

Today was Labor Day in Ballarat so we had a holiday.

Students had a day to spend with host families

so many of us went to the Begonia Flower Festival at Lake Wendouree.

We saw a local parade and many beautiful flowers. The weather was sunny and nice.

It was a great day with our host families learning about local culture.