「オーストラリア研修」④ 研修4日目

最終更新:2018年03月13日

Today we had class at Mount Clear College.

It was very cold in the morning but warm in the afternoon.

The weather changes quickly at Mount Clear.

In the afternoon we did presentations about Japanese culture for the junior high school year-2 students.

We taught them about Japanese food, music, traditional culture and Seiryo High School.

Their teacher, Sam, said we did a great job and the Mount Clear students looked interested in our presentations.

Good job!