• 二ヶ月が過ぎて

春季オーストラリア短期語学研修⑪ 研修9日目

最終更新:2017年03月17日

今日はCHACでの生活の最終日でした。

朝は全校集会があり、星陵代表生徒がスピーチを行いました。素晴らしいスピーチでした。

ESLの授業後、バディーとの授業に参加しました。今日も歴史、音楽、体育、数学など様々な授業を受けました。
夜はフェアエルパーティーを開いていただき、みんなで食事を楽しんだ後、星陵生がパフォーマンスを披露しました。
パフォーマンスの1つとして、日本語と英語で「let it go」を歌いましたが、
途中からホストファミリーも参加し、楽しんでもらうことができました。
その後、日本についてのクイズに挑戦してもらい、とても盛り上がりました。
最後に、ホストファミリーに感謝の気持ちを込めてそれぞれが手紙を渡しました。とても素晴らしい夜になりました。

2-23-3

5-56-6

4-41-1

7-78-8

Day 9
Today was our last day at CHAC!
At the morning assembly, the CHAC students said farewell to us.
One of our students gave a wonderful speech in English to the whole school to say thank you.
Later, we had a farewell party. We ate dinner with our host families.
Then, we presented a small quiz about Japan, and sang a song in English and Japanese.
We gave thank you letters to our host families.
Last, we received certificates for finishing the our homestay.
It was a wonderful party.
We will miss our homestay families a lot, but we are looking forward to seeing Sydney tomorrow, too!