「オーストラリア研修」㉑ 研修12日目

最終更新:2018年03月23日

Today, we went on an excursion to the Blue Mountains!

These mountains are famous for a beautiful view of the Three Sisters Rocks, but today was very rainy so we couldn’t see them.

Instead, we did a rainforest walking tour at Scenic World!

We learned about the history of the gold rush in the mountains and about the beautiful rainforest!

We rode two sky gondolas and one cable railway car.

After we got back to Sydney, we ate dinner at a Chinese food restaurant.

Tomorrow is our last day in Sydney!